SmaakRoute Zwolle

Een stadswandeling langs de lekkerste winkeltjes van Zwolle. Bij iedere locatie mag je proeven en je krijgt iets lekkers mee om in je goodiebag te stoppen. Je kunt kiezen uit verschillende SmaakRoutes: naast verschillende wandelroutes is er ook een fietsroute langs smaakwinkeltjes buiten het centrum van Zwolle. 

Bekijk alle SmaakRoutes van Zwolle

Overal lekker proeven

Bij ieder bedrijf mag je iets lekkers uit het assortiment proberen en je krijgt een specialiteit mee van het huis om in je goodiebag te stoppen…

Met vrienden, familie of collega’s

Een SmaakRoute is supergezellig als dagje uit, voor als je iets te vieren hebt, een bedrijfsuitje en natuurlijk voor iedereen die van lekker eten en drinken houdt.

Bekijk de video

Fietsen kan ook!

Naast de wandelroutes is er in Zwolle ook een fietsroute langs de smaakwinkeltjes buiten het centrum van Zwolle. Je kunt zelf fietsen, een tandem huren of je laten rijden per fietstaxi.

Vanaf 8 personen

Speciaal voor groepen minder dan 8 personen is er in Zwolle elke 2e zaterdag van de maand de Open SmaakRoute waarbij één van de vier routes plaatsvinden. 

Hoe boek je een SmaakRoute?

Een SmaakRouteZwolle bestaat in totaal uit 6 bezoekjes aan verschillende Smaakondernemers en duurt ongeveer 4 uur.
Je kunt kiezen uit de volgende SmaakRoutes:

Minder dan 8 personen?

Elke 2e zaterdag van de maand is er de Open SmaakRoute waarbij één van de vier routes plaatsvinden.
Op inschrijving kunnen kleinere gezelschappen (minder dan 8 personen) mee op deze heerlijke beleving.
Leuk om bijvoorbeeld met je partner of vriend(in) te doen.

Boek een Open SmaakRoute

Smaakroutes.nl is een initiatief van De Meisjes van Plezier, alle betrokken ondernemers en is mede mogelijk gemaakt door de Provincie Overijssel en Verrukkelijk Vechtdal.