SmaakRoute Zwolle

Een stadswandeling langs de lekkerste winkeltjes van Zwolle. Bij iedere locatie mag je proeven en je krijgt iets lekkers mee om in je goodiebag te stoppen. Je kunt kiezen uit verschillende SmaakRoutes: naast verschillende wandelroutes is er ook een fietsroute langs smaakwinkeltjes buiten het centrum van Zwolle. 

Lees snel verder

Overal lekker proeven

Bij ieder bedrijf mag je iets lekkers uit het assortiment proberen en je krijgt een specialiteit mee van het huis om in je goodiebag te stoppen…

Met vrienden, familie of collega’s

Een SmaakRoute is supergezellig als dagje uit, voor als je iets te vieren hebt, een bedrijfsuitje en natuurlijk voor iedereen die van lekker eten en drinken houdt.

Bekijk de video

SmaakRoute boeken

De smakelijkste winkels van Zwolle nodigen jou uit om te komen proeven!
Via een gezellige stadswandeling krijg je bij elke winkelier in Kampen een passionele uitleg over hun (h)eerlijke producten. En uiteraard kun je proeven van al dat lekkers. Erg leuk te doen met vrienden, familie of bedrijf. En je gaat ook in Zwolle met een goedgevulde goodiebag weer huiswaarts.

Boek een smaakroute

Minder dan 8 personen?

Elke 2e zaterdag van de maand is er de Open SmaakRoute waarbij één van de vier routes plaatsvinden.
Op inschrijving kunnen kleinere gezelschappen (minder dan 8 personen) mee op deze heerlijke beleving.
Leuk om bijvoorbeeld met je partner of vriend(in) te doen.

Boek een Open SmaakRoute

Smaakroutes.nl is een initiatief van De Meisjes van Plezier, alle betrokken ondernemers en is mede mogelijk gemaakt door de Provincie Overijssel en Verrukkelijk Vechtdal.